Bizimle İletişime Geçin

iPhone 8 İçin Maddi Çaba!

iPhone

iPhone 8 İçin Maddi Çaba!

Eylül ayında çıkışa sunulması planlanan, Apple şirketinin yeni amiral gemisi iPhone 8 için söylenen doğru-yanlış bilgilerin herkesin kafasını karıştırması bir yana, şimdi de iPhone’un piyasaya çıkış tarihinin ileri alınması durumu, Apple cephesinden çeşitli haberlerin yayılmasına sebebiyet veriyor.

Asya tarafından gelen yeni rapor ve haberlere göre Apple şirketi, aşırı talep üzerine kendi üretim ekipmanını satın alıp maddi bir çaba ile gecikme ihtimalini ortadan kaldırmak istiyor. Şirket satın alımlar bir tarafa, birde makinelerin kiralama yolu ile üretime katkı sağlamasını planlıyor.

Resmi olmayan iPhone 8 Konsept Tasarımları

TAHMİNLER DOĞRU OLABİLİR Mİ?

Haberin kaynağı olan The Korea Herald, kısa bir zaman dilimi öncesine bakacak olursak Apple cephesi için tutarlı tahminlerde bulunmuştu.

The Korea Heral’a göre Apple şirketi sert ve esnek baskılı devre kartları (Kısacası RFPBC) üreten makinelerin yardımı ile iPhone 8 için çalışmaya koyuldu ayrıca şirketin bir kart üreticisi ile anlaştığıda gelen bilgiler arasında.

Geçtiğimiz günlerde sızan iPhone 8 videosundan bir kare

Fiyat hesaplanıp ortaya konduğunda çok ciddi rakamların seyrettiğini görmek tahmin edersiniz ki zor değil. Apple’ın üretimi hızlandırmak ve diğer tedarikçi firmaların kompleks yapısını hafifletmek için böyle bir girişimi göze aldığını söyleyebiliriz. İlerleyen zamanlarda iPhone 8’in üretimi ile alakalı bir çok konu masa üstüne konulacaktır.

iPhone 8 Resmi Olmayan Konsept

Şu anda Apple şirketinin içinde bulunduğu durum bir hayli finansal ve karışık görünüyor. Bu sebeptendir ki Eylül ayında çıkması planlanan iPhone 8 için stok sınırlaması olabilir.

Sosyal - Asosyal , Sakin-Hareketli , Çocuk-Büyük. Kendine ve çevresine birşeyler katmaya,ilerletmeye çalışan nevi şahsına münasır bir insan efenim.

Click to comment

Yorum Yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Daha Fazla iPhone

Popüler Haberler

Yukarı
2.296 views